Događaji

Pripreme finalistica za jubilarni 25-ti izbor Miss Bosne i Hercegovine u predivnom Garden City Hotel & Resort Konjic

sve finalistice ispred hotela

Ovogodišnja “Ljepota sa svrhom” pored  promocije prirodnih  ljepota naše zemlje, ima za cilj motivisati sve naše građane i građanke na očuvanje životne sredine.

Organizacijski tim iz Direkcije Miss BiH za Miss Svijeta najavili su da će se 25-ti jubilarni izbor “Miss BiH 2021” održati na dan 17.septembra 2021 godine, uz direktan prenos Federalne televizije, u sklopu 19. Međunarodnog sajma za turizam I ekologiju “List”.

Finalistice ovogodišnjeg izbora za Miss BiH 2021 nalaze se na pripremama u Garden City Hotel & Resort Konjic, koji Vas vraća netaknutim ljepotama prirode i budi u Vamanove impulse za iskonske osjećaje užitka u radu i rekreaciji. Čarobno zelenilo rijeke Neretve, izdašnost okolnih planina i jezera, spokoj bogate vegetacije i mirisni životni okoliš predstavljaju jedinstveni izvor energije za zdravi, kreativni i rekreativni boravak.

Vjerujući u potrebu poštivanja životne sredine i prirode, ponosni sponzor izbora Miss BiH za Miss Svijeta i ovogodišnje akcije „Volimo prirodu, stop divljim deponijama!“ je Saglik Logistics, ugledna kompanija iz Turske, poslovni gigant koji radi u cijelom svijetu.
Iako je skoro 90% aranžmana otkazano, zbog pandemije koronavirusa, naše ovogodišnje finalistice izbora “Miss BiH 2021” će ipak pokazati da domaći turizam u BiH ima svoju šansu. Kao ljubiteljice prirode, osim što se na pripremama druže, rade i zabavljaju, one imaju mogućnost da upoznaju naše sugrađane s prirodnim ljepotama koje naša zemlja ima te da ukažu na značaj razvoja ekološke svijesti kao bitne
pretpostavke rješavanja ekoloških problema.

Tim povodom kandidatkinje koje se takmiče za ovu prestižnu titulu, pri boravku na području Općine Lukavac, dale su svoj doprinos u promovisanju očuvanja životne sredine i uzele učešće u akcijama čišćenja okoliša. Kako se nove deponije ne bi stvarale, potrebno je da promijenimo navike I steknemo kolektivnu ekološku svijest. Na nama je da aktivno učestvujemo u očuvanju životne sredinme. Odgovornost dijelimo SVI!

„Volimo prirodu, stop divljim deponijama“ – poruka je svih 18 fnalistica izbora Miss Bosne i Hercegovine 2021.

 

Koja od ovih 18 ljepotica će postati Miss BiH za 2021 godinu, odlučujete I Vi! Počelo je I glasanje za Miss Televoting BiH 2021, koje traje od 11.09. do 17.09. kada će se pred kraj direktnog tv prenosa na FTV saznati rezultati Vašeg glasanja. Djevojka koja bude imala najveći broj poziva, direktno ulazi u finale top 12 finalistica I osvaja lentu Miss Televoting BiH 2021! Pozivi sa svih fiksnih I mobilnih mreža u BiH, cijena poziva je 1 KM plus 17% pdv.

To Top