Novosti

26. FEBRUARA ODRŽAT ĆE SE MANIFESTACIJA “MISS OPŠTINE LOPARE”

Miss Opstine Lopare cover

Opština Lopare će u subotu 26.02. ugostiti najljepše djevojke iz Lopara I okolnih gradova, koje će se boriti za titulu Miss Republike Srpske za 2022. godinu.

Pod pokroviteljstvom Opštine Lopare, na dan 26.02.2022 godine, u organizaciji Direkcije "Miss Republike Srpske", u Domu kulture s početkom u 19:00h, održava se manifestacija “Miss Opštine Lopare”.

Dvadeset i šestu godinu za redom BiH, putem zvanične Direkcije “MISS BiH” ravnopravni je učesnik jednog od najgledanijih projekata “MISS SVIJETA”, koji u svom predznaku nosi naziv “ljepota sa svrhom”. Od 1996. godine, pa do danas, postižemo
visoke rezultate, radeći uprkos vremenu i svim nepovoljnim prilikama koje su zadesile svijet. Izbor promoviše mladost, ljepotu, inteligenciju, pozitivne vrijednosti našeg društva, te posebno promoviše teme koje su od opšteg interesa za cijelo društvo.

Na izboru “Miss Opštine Lopare”, predstaviti će se 15 djevojaka iz Lopara i okolnih gradova, koje se bore za svoje učešće u daljem toku takmičenja. Nakon raznih opštinskih i regionalnih izbora u Republici Srpskoj i Federaciji BiH, održaće se “Miss Republike Srpske 2022”, “Miss Federacije BiH 2022” te finalni izbor “Miss BiH za Miss Svijeta 2022”.

Samo neki od kriterija koji se uzimaju u obzir prilikom odabira djevojaka su fizički izgled,
elokvencija, maniri, sposobnost i prirodnost. Osim samog fizičkog izgleda djevojaka, jako je važno poznavanje stranog jezika, šarm,
osobnost, komunikativnost", istakla je Stela Zubak-Jovanović, direktor Direkcije Miss BiH za Miss Svijeta.
Modne fotografije, koje će raditi Slađan Spasojević, pokazaće koliko djevojke imaju talenta, koliko su fotogenične, kao i njihovu mogućnost transformacije u različitim odjevnim kombinacijama. Vjerujemo da će ovo biti jedno lijepo novo iskustvo za sve djevojke. Profesionalne modne fotografije i kasnije im mogu poslužiti u poslu modelinga ukoliko ostanu u svijetu mode", rekao je Slađan Spasojević.

Svi posjetitelji koji dođu na izbor “Miss Opštine Lopare 2022” u Dom kulture 26.02. 2022 godine u 19:00h, moći će uživati u fantastičnom muzičkom I plesnom programu. Goste će zabavljati mlada pjevačica Marija Tomić iz Lopara – pobjednica najveće muzičke
manifestacije Ritam Evrope 2020, nova mlada muzička nada Jovana Tomić, plesni klub “101” Bijeljina, biće tu još nekih iznenađenja, a svakako da će vrhunac modne večeri biti proglašenje top 5 finalistica pobjednica Miss Opštine Lopare 2022 koje stječu pravo
učešća dalje na casting Miss Republike Srpske a koji će se održati u ljeto 2022.

Zahvaljujemo se Opštini Lopare i sponzorima koji su pomogli da I mlade djevojke iz Opštine Lopare I regije dobiju svoju šansu I budu dijelom projekta koji ističe pozitivne vrijednosti našeg društva I u čijem središtu su mladost, ljepota, inteligencija i humanost:
”Termal Int” d.o.o. Lopare, “Termoelektro Oprema” d.o.o. Lopare, “Sas” d.o.o. Priboj i dr.
Za pobjedničke bukete I dekoracije zaslužna je cvjećara “Ristić”. Podsjećamo, Miss BiH za Miss Svijeta 2007 bila je Gordana Tomić iz Lopara. Nakon 15 godina, možda upravo neka od ovih djevojaka postigne isti uspjeh kao Gordana.
Prošlogodišnji izbor za Miss BiH, iako održan u izvanrednim okolnostima zbog situacije sa korona virusom, doveo je aktuelnu Miss BiH 2021 Adnu Biber do samog vrhunca takmičenja, u Puerto Rico.

Svim učesnicama želimo puno sreće u predstojećem takmičenju!

Prijave za djevojke još uvijek traju tako da se sve zainteresovane djevojke od 16 do 26 godina mogu prijaviti u inbox na FB ili instagram Misss BiH za Miss Svijeta, ili na službenu stranicu www.missbih.ba tako što će ispuniti prijavnicu I poslati putem emaila:
prijava@missbih.ba; prijavezamissbih@gmail.com

To Top