Moda

Nejla Šahić za EMI

Nejla Sehic 9

EMI

Pitali smo NEJLU da nam kaže koliko je zadovoljna što predstavlja svoju državu Bosnu I Hercegovinu na Svjetskom takmičenju Miss AURA International 2021..

 

NEJLA..

Na svjetsko takmičenje Miss Aura International sam pozvana od strane moje agencije Abc Models Mgmt International, odmah nakon ucešća na državnom takmičenju u BiH. Imam 17 godina i presretna sam što sam dobila priliku da svoju zemlju predstavljam na ovom velikom takmičenju ljepote.. Smješteni smo u ekskluzivnom, po meni najljepšem hotelu Rixos Sungate Bildibi u Antaliji, u Turskoj, gdje boravimo 15 dana na bazi “ultra all inclusive” i naravno da sami prezadovoljna sa smještajem i organizacijom. Osoblje hotela je predivno, a dani su nam ispunjeni aktivnostima tako da ne znam kako nam je brzo prošlo ovo vrijeme. U kompleksu Rixos Sungate imaju cak 60 sadrzaja! Prekrasno je…..

 

Na izboru se nalazi oko 40 djevojaka iz razlicitih zemalja. Sve djevojke su stvarno super i druzeljubive. Sa svim curama sam u dobrim odnosima i naravno zelim da ostanemo u kontaktu. Moja oćekivanja za Miss Aura International jesu da dobijem dobre fotografije koje smo radili na prekrasnoj lokaciji u Cappadocia, zatim u zabavnom parku Land of Legends u Beleku kao i na raznim lokacijama bogatog kompleksa hotela Rixos Sungate, kao sto su razni bazeni, plaze, VIP plaže, snimanja na jahti, te ambijentu hotela koji je jako bogat sadrzajima…

 

 

 

Nisam opterećena za rezultate na takmičenju Miss Aura Internarional. Svaka djevojka je lijepa na svoj način i moze da ponese titulu najljepse. Prvenstveno se želim zahvaliti svojoj maticnoj agenciji Abc Models Mgmt International jer su mi ukazali povjerenje. Za vrijeme priprema dobili mnogobrojne ponude za moj poslovni angazman u Turskoj. Prvo se moram vratiti skolskim obavezama a poslovni angažman ce usljediti kada budem slobodna i kada napravim plan sa svojom.agencijom Abc models.

 

 

 

Mlada sam i imamo puno toga da uradimo u narednom periodu kada je modelling u pitanju. Na pocetku je bilo neobicno jer nisam navikla na toliko puno obaveza i aktivnosti ali ja volim ovaj posao i ni jedno slikanje ni snimanje mi nije bilo naporno jer uzivam u tome. Treba vjerovati u sebe, raditi stalno na sebi, ne mislim samo na modelling nego opcenito u zivotu, treba biti uporan i rezultat ce doci!

To Top