Događaji

Zabilježeno na pripremama naših kandidatkinja za Miss BIH 2021 u Konjicu, srcu Bosne i Hercegovine…

Konjic 07.09.2021 0116 H1000 1

Prije finalnog izbora Miss BiH za Miss Svijeta, sve kandidatkinje provode zajedno 12 dana na pripremama u predivnom Garden City Hotel Resort Konjic, koji su izvrsni domaćini našim ovogodišnjim misicama i oficijelni hotel priprema izbora Miss Bosne i Hercegovine 2021.

Sa željom da se promovišu ljepote Konjica i Hercegovine, da se podignu standardi BH turizma, ali i da se njihovim posjetiteljima osigura što ugodniji boravak. Nedaleko od centra grada, rodio se još jedan gradić: Garden City.
Garden City Hotel & Resort, živahno je odmaralište smješteno preko puta Neretve. Udaljeno je 2km od centra Konjica. Hotel nudi brojne mogućnosti potrebne za odličan odmor.

Naše finalistice uživaju svakodnevno u mnogobrojnim sadržajima koje ovaj hotel nudi: wellness i spa, unutrašnji hidromasažni bazen, relax room, fitness centar, depilacije, pedikir i peeling lica, slastičarnu, konferencijske sale, vanjske terene: košarkaški, teniski, fudbalski, vanjski poluolimpijski bazen….

Garden City je za najljepše djevojke BiH organizovao rafting na Neretvi a Općina Konjic posjetu Titovom atomskom bunkeru, te mnogobrojne druge izlete poput. Inače, finalni izbor Miss BiH za Miss Svijeta će se održati 17.09. uz direktan tv prenos na Federalnoj televiziji, a moto „ljepote sa svrhom“ glasi „Volimo prirodu, stop divljim deponijama“!

Kao ljubiteljice prirode, osim što se na pripremama druže, rade i zabavljaju, one imaju mogućnost da upoznaju naše sugrađane s prirodnim ljepotama koje naša zemlja ima te da ukažu na značaj razvoja ekološke svijesti kao bitne pretpostavke rješavanja ekoloških problema.

To Top