Moda

Intervju sa Anđela Glišič

Andjela Glisic cover

NASLOVNA FOTKA ANĐELE

TEXT na Fotki

Zahvaljujući mojoj matičnoj agenciji ABC Models Mgmt International,

PITANJE:

Kako se provodiš , šta radiš i kakvi su ti utisci na svjetskom takmičenju Miss AURA International 2021?

Evo što nam je odgovorila ANĐELA GLIŠIĆ o njenom boravku u  Antaliji .

20.09. došla sam na izbor Miss Aura International, koji če se održati 03.10. u jednom od ekskluzivnih hotela Rixos Sungate u Antaliji. Za ovih 15 dana, koliko boravimo ovdje u Turskoj, svakodnevno radimo probe koreografija za finalni izbor, talent show, te radimo photoshooting-e i video snimanja. Ovde sam upoznala mnogo divnih djevojaka sa kojima ću ostati u kontaktu i nakon takmičenja.

Takmičenje Miss Aura international za mene predstavlja novo i lijepo iskustvo koje bi preporučila svim djevojkama. U slobodno vrijeme, posjetile smo mnoga mjesta kao sto su predivna Cappadocia kao i zabavni park u Beleku “Land of Legends”, gdje smo napravili predivne modne fotografije. Organizator takmicenja Miss Aura International i ljubazno osoblje hotela i kompleksa Rixos Sungate, potrudili su se da nama i gostima hotela svaki dan bude sadrzajno drugaciji. Cijeli kompleks ima oko 60 sadrzaja, tako da smo imali predivne lokacije za photo i video snimanja i u okviru hotela Rixos od raznih bazena, plaza, voznje jahtom, unutarnji i vanjski sadrzaji, prelijepe VIP plaze… Na raspolaganju nam je sve bilo “ultra all inclusive” od hrane i pica do wellnessa, spa, fitnesa i svega ostalog. Svako vece smo mogle uzivati u predobrim koncertima. Zaista, prelijepo iskustvo, i ovom prilikom se zelim prije svega zahvaliti agenciji Abc models, jer je vjerovala u mene i izabrala me za ucesce na ovom takmicenju. Ovo takmicenje mi je dodatno pomoglo da budem jos bolja, jer smo satima i satima uvjezbavali hod na sceni i vjerujem da ce mi to pomoci u mom buducem radu, kada je u pitanju svijet modellinga.

Moj cilj na ovom izboru jeste da na najbolji moguci nacin predstavim sebe i svoju drzavu, i naravno da bih voljela osvojiti i ovu laskavu titulu. Zadovoljna sam sta god da se desi jer sam ovo sve dozivjela, vidjela mjesta na kojima nikada prije nisam bila, snimala profesionalne modne fotografije u jednom od najboljih hotela u Turskoj i pored svega dobila poslovne ponude za angazman u Istanbulu, kojem se narocito radujem. Moj daljnji angazman ce sacekati dok ne zavrsim sa skolskim obavezama, te kada budem na raspustu, dogovoricu se sa svojom agencijom Abc models za moj ponovni dolazak u Tursku.

 

Moja poruka svim djevojkama…Postanite dio Abc family i dajte sebi sansu ako imate zelju da se ostvarite u svijetu modellinga. Ni ja nista od ovoga ne bih ostvarila sama. Uz podrsku roditelja, vjeru u sebe i dobru agenciju – rezultati su neizbjezni!

To Top