Moda

INJA PONJAVIĆ iz Gradiške najljepša djevojka u Bosni i Hercegovini po odluci časopisa EMI magazina u 2021 god.

Inja Ponjavic 1

Prejijepa INJA PONJAVIĆ koja je još na takmičenju Miss RS 2021 kao i na pripremama Miss BIH 2021 skrenula pažnju na sebe svojom ljepotom, komunikativnošću i odlukom da u životu nauči više jezika i da se bavi poduzetništvom.. Časopis EMI magazin donjeo je odluku zajedno sa svojim čitaocima da ova prelijepa djevojku osvoji 4 mjesto na takmičenju MISS WORLD za Bosnu i Hercegovinu 2021 i
dobije lentu Miss EMI Foto Model BIH 2021.

 

 

*Pitali smo Inju Ponjavić da nam kaže nešto o sebi..

Rođena sam u Gradišc, završila sam srednju ekonomsku školu u svom rodnom gradu. Studije sam nastavila u Banjaluci na Fakultetu političkih nauka, odsjek Novinarstvo i komunikologija gdje uspješno završavam prvu godinu.
Za sebe mogu reći da sam vrlo radoznala, komunikativna, optimistična i puna entuzijazma. Uživam u upoznavanju ljudi, otkrivanju svijeta oko sebe, dugim šetnjama, muzici i plesu. Ne volim površnost ni u čemu, svemu volim otkriti razlog zašto i kako a možda je to jedan od razloga zašto studiram Novinarstvo.

Volontiram u udruženju mentalno nedovoljno razvijenih lica „Svi smo mi dio vas“. Imam dosta ciljeva u životu, a glavni poslovni cilj mi je postati preduzetnik. Takođe, pored maternjeg i engleskog jezika, želja mi je da naučim još dva jezika. Smatram da godine nisu odraz zrelosti, iskustva, ni znanja.

„Čovjek uči dok je živ.“

To Top